2015/07/01

4x Freeman, 4x starostlivosť o pleť inak

Značka Freeman začala svoju kozmetickú púť v roku 1915, kedy bola v americkom Beverly Hills založená pánom Larrym Freemanom. Jej koncepcia vychádza z prírody používaním výťažkov z granátového jablka, avokáda, acai, uhorky, ananásu, aloe vera a iných výťažkov z darov prírody. Nesmú chýbať ani veselé obaly, ktoré spríjemňujú používanie voňavých produktov.

V rámci jednorázovej spolupráce s firmou Freeman mi boli poslané štyri malé balenia ich produktov. Tri pleťové masky a jeden peeling. Tu ich máme v plnej kráse:


Každé balenie má 15 ml, z toho donedávna boli dostupné v plnom balení všetky okrem harmančekovej masky. Novinkou však je, že si ju taktiež môžete kúpiť v balení s objemom 150 ml.

Nočná pleťová maska s melónom a harmančekom je určená na noc - večer si tvár natriete a až ráno si ju zmyjete. Nemala by zanechávať šmuhy na posteľnej bielizni. Je vhodná pre suchú citlivú pleť, ktorú harmanček upokojí a melón dodá pleti potrebné antioxidanty. Okrem týchto dvoch zložiek obsahuje aj kokosový olej, bambucké maslo a jojobový olej. Keďže je však moja pleť zmiešaná až mastná, túto masku som neskúšala. Páči sa mi však jej obal a chystám sa ju odložiť pre vás do giveaway.


Zlupovacia uhorková pleťová maska je ideálna pre normálnu alebo zmiešanú pleť. Jej uhorková zložka odstraňuje z pleti nečistoty, no pri tom ju nevysušuje. Takisto pleť osviežuje a zanecháva ju jemnú a hladkú. Okrem už spomínaného výťažku z uhorky obsahuje aj výťažok z aloe vera, ktorý v kombinácií s uhorkou pleť krásne upokojuje a zvlhčuje. Aplikácia je klasická ako pri zlupovacích maskách - nanesiete, počkáte 10 - 15 minút a zlúpnete. Veľmi sa mi páči to, že počas zlupovania ma nič neťahalo, neštípalo, maska šla bez akýchkoľvek problémov dolu a pekne pleť prečistila. Všimla som si zlepšenie čo sa týka čiernych bodiek na nose. Navyše veľmi príjemne osviežujúco vonia. Toto malé balenie mi vydržalo až na 5 použití a kúpila by som si ju určite znovu.

Antistresová maska s minerálmi z Mŕtveho mora je určená pre všetky typy pleti. Upokojuje, absorbuje prebytočný maz, čistí a uvoľňuje upchaté póry. Takisto obsahuje aj výťažky z levandule a bergamotu - táto dvojka má aromaterapickú funkciu, keďže spojenie príjemných vôní pôsobí antistresovo. Minerýly z Mŕtveho mora pomáhajú obnoviť prirodzenú vlhkosť pleti. Pri tejto maske ma prekvapilo jej sfarbenie, ktoré je identické s farbou obalu. Má zaujímavú vôňu, pri aplikácií chladí, no treba si dávať pozor na očné okolie, ktoré síce nevysušuje, ale ak sa náhodou dostane do blízkosti očí (aj pod oblasťou, kde sa tvoria kruhy pod očami), môžu z jej výraznej vône slziť oči. Páči sa mi to, že sťahuje póry a absorbuje maz, no nepresvedčila ma natoľko, aby som si ju kúpila znovu.

Krémový marhuľový peeling takisto určený pre všetky typy pleti je mojím veľkým favoritom. Obsahuje výťažok z marhule a vitamíny C a E. Jeho peelingovú zložku tvoria jemne nadrvené škrupiny vlašských orechov. Pleť zjemňuje, zmatňuje a efektívne čistí. Tiež som si všimla zlepšenie čiernych bodiek na nose. Má naozaj krásnu marhuľovú vôňu, až som mala chuť ten peeling zjesť. :) Nadrvené škrupiny sú jemné ku pleti, no zároveň upchaté póry pri nich nemajú žiadnu šancu. Perfektne pripraví pleť na nanášanie nočného či denného krému. Za mňa rozhodne veľké áno.

Ďakujem Freeman Beauty CZ za poskytnutie tejto starostlivosti o pleť. 

Máte skúsenosť s Freeman kozmetikou? Ak áno, budem rada, ak mi napíšete, čo je váš favorit! Prajem vám krásny zvyšok dňa!

13 komentárov :

  1. Interesting mask kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tými maskami skúsenosti nemám, ale veľmi rada by som vyskúšala všetky :-) Ja si momentálne robím masky z Francúzskeho ílu od Nobilis tilia. Pekný zvyšok dníka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Meruňkový peeling jsem měla a byl skvělý. Používala jsem ho na celé tělo, protože přece jen to balení je dost velké.
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peeling ještě pořád mám a určitě patří mezi mé oblíbence a tu okurkovou masku se taky už delší dobu chystám pořídit, no teď mě docela zaujala i ta heřmánková :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nejvíce mě láká ta melounová :3 Je dobré, že jsou v podstatě tak kvalitní :) Hodně holek toto ocení :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Přemýšlím, že bych ráda nějakou masku vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. masky mávam málokedy a tieto podľa tvojho opisu vyzerajú fakt dobre. najviac ma asi ale zaujal ten marhuľový peeling. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Peeling som nemala, ale tie masky mám oskúšané, taktiež aj zelenú, avokádovú, tá je mojim favoritom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta noční maska vypadá skvěle, díky za tip :)

    BayaChick

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu okurkovou mám ve velkým balení a jsem s ní naprosto spokojená! Teď jen přemýšlím nad koupí toho peelingu, tak uvidíme. Super článek :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tieto freeman masky mám rada, skúsila som už uhorku, avokádu, mřtve more, čokoládu s jahodami...:) opäť super recenzia Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jeeej tieto masky (i keď iné) som i ja teraz dostala :) Takže som nesmierne zvedavá.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)