2015/06/14

Ružové osvieženie stvorené na letné dni

(Na konci článku nájdete info o giveaway, ktorá tu prebiehala dva týždne.) Horúce dni, kedy každý sa každý z nás snaží nájsť tieň, alebo miesto, kde nebude teplo, sú už dávno tu. No čo robiť, keď také miesto nemáte na dosah? Jedným z riešení môže byť termálna voda spreji, telový sprej, alebo ružová voda, o ktorej vám dnes niečo poviem.


Ružovú vodu značky Milva som dostala na testovanie, čo som vám už spomínala v článku, kedy som vás s touto značkou zoznamovala. Pre väčšinu z vás je táto značka neznáma, čomu sa veľmi nečudujem, keďže na Slovensku nie je až tak rozšírená (zatiaľ). Ak ste teda článok o tejto značke nečítali, určite to napravte. 

Ako som už povedala, táto voda je naozaj skvelá ako osvieženie počas teplých dní. Má objem 200 ml, čo vám určite vystačí minimálne na celé leto a fľaška je z pevného plastu. Aplikácia je cez klasický rozprašovač, vďaka ktorému si môžete vodu nastriekať rovno na tvár/telo.


Čo sa týka vône, je to naozaj veľmi príjemný počin - cítiť z nej samozrejme ruže a ide o vcelku prírodnú vôňu, nič chemické ma na nej neruší. Je to hlavne preto, že ružová voda Milva je dobre vyvážený fytokomplex naturálnych zložiek, obsiahnutých v extrakte z ruží.

Páči sa mi aj jej účinok. Okrem toho, že perfektne osvieži, pleť žiadnym spôsobom nevysušuje, zanecháva ju príjemnú na dotyk bez žiadneho lepenia a ak si ju aplikujete na vatový tampón, zbaví pleť aj nečistôt. Mala by podporovať krvný obeh a udržiavať vodný balans pokožky, čo potvrdzujem.

Príjemným prekvapením je aj zloženie - obsahuje len 4 zložky a to vodu, extrakt z ruže a methylchloroisothaizolinone v kombinácií s methylisothailozinonom, tieto dve látky sa používajú ako konzervanty a zároveň zabraňujú mikroorganizmom, aby sa dostali do jednotlivých produktov v kozmetike. Môžu však spôsobiť alergické reakcie.


Túto ružovú vodu si môžete objednať na stránkach Milvy za cenu 5 eur. Je príjemnou alternatívou drahšej, no veľmi obľúbenej prírodnej ružovej vody od značky Purity vision. Ja osobne túto vodu od Milvy naozaj odporúčam a už teraz viem, že bude mojim skvelým pomocníkom pri prežití leta. :)

Používate ružovú vodu? Ak áno, akú značku? :) 

P.S.: V giveaway článku som vyhlásila víťazku, tak sa tí, čo ste sa zapojili, určite pozrite. :) 

6 komentárov :

  1. Růžovou vodu nepoužívám, o této jsem ještě ani neslyšela. Značku taky neznám, takže jsem to musela hned napravit :D. Je super, že pleť nevysušuje, protože se mi u pár takových sprejů stalo, že jsem měla pokožku pak pěkně suchou. Pěkná recenze Verunko, jsi prostě expert! :D ♥

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telové spreje nepoužívam, ale toto leto si nejaký chcem zaobstarať :-) Tento vyzerá skvele, škoda, že u nás som ho ešte nevidela :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá skvěle a musím říct, že by se mi akorát hodila k moři. Já mám vody ve spreji moc ráda, hlavně je hodně využívám při cvičení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čitala som par krat o ružovej vode ale určite inej značky ale som voči tymto novym pripravkom dost skepticka takže ja som skor za taku klasiku stači krem a ide sa:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ružovú vodu som mala, ale značku si nepamätám, myslím, že ju stále majú v DM, nemôžem o nej povedať nič zlé:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)