2015/05/26

Milva - bulharská značka pre krásne vlasy

Počuli ste už o značke Milva? Nie? Napravte to! Milva je totiž bulharská značka, ktorá svoje produkty na bulharský trh priviedla už pred desiatkami rokov. Vo svojej kozmetike kombinujú rôzne prírodné látky s vhodnými chemickými pomocnými látkami, a tak vytvárajú šampóny, masky, vody, vazelíny, mastičky, mlieká a mydlá. Hlavným cieľom kozmetiky tejto značky je rieši dermatologických problémov a problémov s vlasmi.

Zdroj
Dosahujú to prostredníctvom nových riešení, komunikácie s dermatológmi a používaním látok ako kaolín či borovicový decht alebo chinín. Takisto v zloženiach jednotlivých produktov môžete nájsť prírodné výťažky zo sumachu, nechtíka, rumančeka, pagaštanu, žihľavy, ruže či medovky. Milva kozmetika obsahuje aj ružový olej, levanduľový olej, šípkový olej alebo kakaové maslo.


Posledné mesiace sa Milva na Slovensku a Česku rozširuje vďaka zázračným účinkom chinínového šampónu a vody, ktoré výrazne pomáhajú s rastom vlasov a takisto aj s ich hustotou. Účinnosť chinínu spočíva hlavne v tom, že efektívne preniká do vlasovej pokožky, čím spevňuje korienky vlasov a tak sú vlasy zdravšie, nevypadávajú a hlavne sú silnejšie.

A prečo vám o Milve píšem? Ako už možno tušíte, Milva je ďalšou značkou, s ktorou sa mi podarilo nadviazať spoluprácu. Poputovali ku mne tieto produkty:


Ružová voda vhodná na osvieženie, alebo odličovanie tváre. Vazelína s propolisom ako univerzálny pomocník na suché miesta. Chinínový šampón a chinínová voda. Vďaka bezproblémovej komunikácií s paňou, ktorá Milva produkty objednáva pre Slovensko vám prinesiem recenzie na túto možno neznámu značku. Vo veľkom očakávaní som hlavne čo sa týka šampónu a vodičky, tak mi držte palce, nech vlasy trochu porastú, ale hlavne zhustnú! :)

Pre tých, ktorých Milva zaujala, mám link na facebook, na ktorom si môžete prečítať príbehy ľudí po skúsenostiach s touto kozmetikou. Poznáte Milvu? :)) 

14 komentárov :

  1. Produkty poznám veľmi dobre ;) Moje skúsenosti si môžeš prečítať u mňa na blogu :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja by som chcela krásne dlhé, zdravé, husté a pevné vlasy... Tak som zvedavá na tvoju recenziu. Taký zázrak kt by pomohol mojim vlasom som ešte nenašla :-D

    DannyL - danny27blog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdá sa mi, že som produkty od Milvy už niekde videla, no som zvedavá na tvoje recenzie - hlavne na ten šampón, pretože keď bude dobrý, tak sa po ňom poobzerám :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prestaň tak dobre písať recenzie, ďakujem :D
    Potom všetko chcem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prepáč, že píšem až teraz, no ešte k tým legínam na mojom blogu, čo si sa pýtala, či presvitajú: nepresvitajú vôbec, akurát možno keď máš nejakú príliš vzorovanú spodnú bielizeň, no aj to len tak nepostrehnuteľne. Takže šup šup do F&F! :))

    Teším sa už na recenziu. Vlasy mám dosť zlé, už som si povedala, že sa dám ostrihať po ramená a potom sa o ne viac starať, no určite vyskúšam aj toto! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už som ju niekde videla, ale nejak ma tie obaly nezaujali, ale keď ju odporúčaš ty, tak sa na ňu bližšie pozriem :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O téhle značce jsem vůbec neslyšela, vypadá zajímavě! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Našla jsi si skvělého sponzora na spolupráci, gratuluji :)
    www.christinwest.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak toto je pre mňa novinka, o Milve som doteraz nepočula..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja osobne mám tie ježkové - chinínové veci a som nadmieru spokojná.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)