2015/05/10

Ako sa mi podarilo dať si dokopy vlasy

Asi pred rokom a pol som si uvedomila, že moje vlasy sa z ničoho nič dostali do celkom zlého stavu. Zostali suché, krepovité, nechceli rásť.. Vyskúšala som množstvo šampónov, vodičiek, prípravkov atď., no výsledok sa akosi nedostavoval. Pred pár mesiacmi som však konečne natrafila na produkty, ktoré som priam začala uctievať. V tomto článku vám ich popíšem, no hlavne čo sa týka účinkov a nie zloženia, aj keď som veľmi rada, že môžem povedať, že ani v jednom zložení sa nenachádza nijaká významne škodlivá látka. :)


Ako už z fotky vidíte, prvými adeptmi bude vlasové duo od Yves Rocher, konkrétne reparačná rada. Šampón aj kondicionér obsahujú jojobový olej, ktorý napomáha regenerácií vláskov. Takisto v nich môžete nájsť aj mandľový olej, skvelou správou je, že sú prirodzene bez parabénov a silikónov. Najprv som mala čisto sám šampón v kombinácií s iným kondicionérom. Samotný šampón mi vďaka jojobovému oleju zreguloval mastenie, takže sa mi vlasy mastia menej. Takisto sa zlepšila ich kvalita, no nebolo to nič prevratné. No nehádzala som ho hneď do koša a po minutí prvej fľašky som utekala po druhú a skončila v košíku spolu aj s týmto kondicionérom. Hoci sa zázraky nezačali diať hneď, po asi dvoch týždňoch používania som si zmeny už naozaj všimla. Moje krepovité vlasy konečne pôsobia zdravo a uhladene, pekne sa lesknú a celkovo sú na tom už naozaj dobre. Veľmi sa z toho teším, keďže som už mala pocit, že mi naozaj nič nepomôže. Skúsenosť s týmito produktami hodnotím naozaj pozitívne, nebudem vôbec váhať sa k nim vrátiť znovu po tom, čo vyskúšam produkty zo spolupráce, ktorú sa mi podarilo nadviazať - o tom vás budem informovať v najbližšom článku. :) No a čo cena? Šampón často nájdete v kamenných predajniach YR za 3,30 a kondicionér za 3,90, čo sa vzhľadom na účinky naozaj oplatí. Tieto dva produkty vám odporúčam všetkými desiatimi!


Ak by mi niekto niekedy povedal, že si kúpim litrovú masku na vlasy, veľmi by som sa smiala. Nakoniec som si však litrovú masku kúpila, konkrétne keratínovú od Kallosu. Dlho som nad ňou váhala, zvažovala, či ju kúpiť, no po mnohých recenziách a cene, ktorá sa pri nej objavila u nás v obchode som neváhala ani trochu. A dobre som urobila! Po prvých použitiach zázraky nečakajte, no postupne si všimnete, že vlasy sú vyživenejšie a uhladenejšie, celkovo pôsobia zdravo a navyše po použití masky naozaj skvelo voňajú. Keratínová maska od Kallos obsahuje samozrejme keratín a mliečne proteíny, používať ju môžete ako často chcete a treba ju nechať pôsobiť 5 minút, potom opláchnuť. Za mňa táto maska naozaj veľký palec hore, navyše pomer cena k množstvu je pozitívny, takže ak by vám aj neúčinkovala, nemusíte byť smutní, že ste za ňu vyhodili kopu peňazí. Ja som ju kúpila za 2,20, inak sa jej cena pohybuje maximálne do 4 eur, takže smelo do toho, určite ju vyskúšajte. :)

Aké produkty na vlasy pomohli vám? :) Chceli by ste vidieť podrobnejšie recenzie na tie, čo pomohli mne?
Pekný zvyšok dňa vám prajem!

17 komentárov :

  1. Dobré vedieť, ja teraz v pondelok idem ku kaderníčke tak by som bola rada keby zhodnotila stav mojich vlasov. Teraz nedávno som si kúpila taký sprej na rozčesávanie je to práve od Kallos a počula som na tú značky chváli tak som skúsila. Zatiaľ to ešte neviem zhodnotiť ale určite sa mi rozčesávajú vlasy lepšie. Mám ten problém, že ja mám veľmi jemné a husté vlasy. Keď ich mám rozpustené mám samé uzlíky a musím spávať so zapletaným vrkočom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám vlasy naštěstí v celkem dobrym stavu, ale to je tím, ž je pravidelně něchávám zkrátit.. no zas tak pravidelně ne.. cca jednou za rok, ale když už tak třeba o 20cm :D :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi si aj ja zadovážim niečo od Kallos :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. yves rocher musi byt celkom dobra volba tato znacka sa mi paci, vsetko co som mala odtial bola som so všetkymi produktami zatial spokojna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také bych potrebovala nejakou masku na vlasy :) tak se podivam po takovehle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám vlasy více méně pořád v pohodě :). Používám výrobky Balea, dělám domácí masky a hlavně olejový zábal jednou týdně :). Stalo se, že jsem si i rok vlásky nestříhala a pořád je mám v super stavu. Téměř se mi netřepí, minimálně lámou :).
    Máš moc pěkný blog, kde se člověk dozví skvělé věci a informace :). Jen tak dál!
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To Yves Rocher duo je najlepšie :) ja si plánujem kúpiť celú fantastickú štvorku ich Repair produktov, ale momentálne testujem iné šampóny a vecičky takže na to nemám čas :) k tej Keratin maske, tiež som ju jeden čas používala - vlasy mi dala "doporiadku" krásne. No keď som si všimla že má silikóny, prestala som ju používať. Ale pre ľudí ktorým silikóny nevadia musí byť skvelá no :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ked mi produkt vyhovuje a vidim, ze vlasom prospieva, tak pri silikonoch a inych neduhoch privieram oci :) uz som o tom X krat pisala aj tu na blogu :)

      Odstrániť
  8. Mám sice momentálně svůj nej, který mi též spravil hodně vlasy ale nebráním se zkoušet nové šampony a péče. DObrý tip na šampon, určitě se po něm podívám

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na výrobky od YR už jsem kolikrát koukala, no mohla bych je vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Šampóny od YR vyzerajú super, keď miniem ten, čo teraz používam, určite ich vyskúšam. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Určite sa poobzerám po šampóne a kondicionéri :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten šampon musím vyzkoušet, z rychle mastících se vlasů už šílím, takže určitě ráda zkusím něco nového :-) A masky od Kallos mě lákají už dlouho (hlavně borůvková nebo banánová!) ale u nás se bohužel nikde tahle značka snad ani neprodává a přes eshop se mi zatím objednávat moc nechtělo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Moje vlasy občas mají svoje horší dny, občas zase ty lepší, ale celkově jsou celkem v dobrém stavu.:-) Ale kdyby se pak s nimi něco stalo apod.., tak aspoň vím na jaké výrobky sáhnout:-)
    TeriMiss

    OdpovedaťOdstrániť
  15. O tejto maske som toho veľa počula a už si ju musím kúpiť aj ja. A aj ten šampón a kondicionér by som potrebovala, keďže sú moje vlasy dosť zničené :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)