2015/03/07

Dlhotrvajúca krásne voňajúca Katy Perry

Ahojte baby! Dnes tu mám prve vás po dlhej dobe recenziu na vôňu. :)
Pred vyše mesiacom som mala narodeniny a vďaka môjmu priateľovi sa ku mne dostala vôňa KILLER QUEEN od Katy Perry. S jej tvorbou vôní som doposiaľ nemala žiadnu skúsenosť, takže som bola celkom zvedavá keď na mňa vybalil takúto krabičku, no po prvotnom streknutí na zápästie som bola naozaj prekvapená. V dobrom zmysle slova.


Nejako si neviem vysvetliť, prečo 30 ml parfúm balia do krabičky, ktorá by v sebe zniesla aj 100 ml. Možno reklamný ťah, fakt neviem. Avšak samotný dizajn je naozaj krásny, či sa to už týka krabičky alebo flakónika. Hlavne ten flakónik, má zaujímavý tvar a krásnu farbu a celkom prepracované detaily. Veď posúďte samy:




A čo sa týka samotnej vône? NÁDHERNÁ, NÁDHERNÁ, NÁDHERNÁ!! Keď sa mi môj chlap kedysi chválil, že ma neskutočne dobrý vkus, z chuti som sa zasmiala - veď viete, chlapi a kozmetika. No po tomto darčeku som uznala, že som ho vysmiala predčasne.

Killer Queen vonia prekrásne, sladko kvetinovo, no žensky. Obľubujem sladké vône, hlavne na zimu a táto mi neskutočne sadla. Chápem, že vôňa je veľmi subjektívna záležitosť, každému z nás vonia niečo iné, no pre mňa je tento kúsok naozajstným pokladom. A viete čo mu naozaj hrá do karát? Dlhočiznaaaaaaaa výdrž!

Uvediem príklad: V zime sa žiadna z nás nezaobíde bez šálu alebo šatky na krk. Je to pekný a hlavne praktický doplnok. Mojím zvykom pred odchodom do školy je nastriekať si vôňu na krk a po oblečení sa do všetkých možných vrstiev aj na šál. No a Killer Queen sa na mojom šále dokáže udržať aj 2 týždne! Čo sa týka tela, tu už výdrž klesá (jedine že by ste sprchu nevideli týždeň a viac), no aj po každodennom sprchovaní ju na sebe cítim minimálne 3 dni. :) Čo je podľa mňa veľmi slušné na vôňu z priemernej cenovej kategórie.

A čo o nej hovorí oficiálny text?

Katy Perry je roztopašná a odvážna a jej nespútané umelecké vízie búrajú svojou originalitou pravidlá a rozbíjajú zabehnuté formy. Pri vytváraní vône Killer Queen sa Katy nechala inšpirovať myšlienkou silnej, sebavedomej a mocnej ženy. Killer Queen je mimoriadne nádherná vôňa zachytávajúca rebelantského ducha Katy Perry, ktorý ide oproti všetkým konvenciám Kvetina plamenník hrebenitý sa stala inšpiráciou pre túto vôňu počnúc bohatosťou vínovo červenej farby, cez zamatový pocit pripomínajúci kráľovský plášť, až po svoju výraznú kvetinovú vôňu. 

Zloženie: 

HLAVA: kráľovská slivka, bergamot, lesné plody
SRDCE: plamenník hrebenitý, jazmín sambak, dúhová pluméria
ZÁKLAD: cashmeran, pačuli, pralinka

Zaraďuje sa medzi kvetinové ovocné vône.

(text: eshop.fann.sk)

V závere by som už len chcela povedať, že táto vôňa má potenciál sadnúť každej žene, ktorá ocení jej jemnú sladkosť. Určite by som po nej siahla znovu. Celkové hodnotenie 10/10.

Zaujala vás táto vôňa? Má niektorá z vás s ňou skúsenosť? :) 

Pekný zvyšok večera zlatíčka ♥.

21 komentárov :

  1. Mňa táto vôňa zaujala dizajnom, no žiaľ nie vôňou. Super recenzia ako stále :) A vône sa skutočne ťažko recenzujú, takže - rešpekt! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Táto voňavka ma trošku odpudzovala z dôvodu, že v posledných týždňoch, keď mala Katy koncerty v čechách a na slovensku, na mňa skákala z každej strany, veľa blogeriek ju dostalo, recenzovalo...a keďže ja som toho názoru, že skvelé veci nepotrebujú veľké reklamy, protestne som ju ani len neovoňala ☺ ale flakón je veľmi pekný ♥ ale teraz po tvojej recenzii si k nej určite pričuchnem ☺ super recenzia Veronika!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som to zaregistrovala, posledný mesiac bol na Slovensku a Česku čistý Katy Perry boom :D ale určite ju skús, vonia naozaj pekne :) ďakujem Niki :)

      Odstrániť
  3. Nemáš približne predstavu, koľko asi stála? Viem, že to bol darček, ale aj tak :D Pretože podľa tvojho opisu vyzerá dobre a možno by som sa po nej poobzerala :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu máš 30 ml za 13,70 :D myslím, že viac ako 15 e táto maličká stáť nebude hocikde :) http://www.parfums.sk/katy-perry/killer-queen-parfemovana-voda-pre-zeny/

      Odstrániť
  4. Vždy ma zaujímalo ako táto vôňa môže voňať, ešte som to neskúšala, pretože som na vône príliš vyberavá, snáď by sa mi hodila;D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Flakonek je moc pekny, vuni jsem jinak neocuchavala, ale podle popisu zni lakave :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. stále ju v poslednej dobe vídavam na blogoch aj v obchodoch ale tusim som ju este neovonala :P mozno raz ale nepamatam si ako voni :P ... ale ten obal je krasny a Katy Perry je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si to uvedomila až prednedávnom, že ju zrazu malo milión ľudí .. :D ja osobne by som si ju sama od seba asi nekúpila, ale som rada, že ju mám :)

      Odstrániť
  7. Musí vonět nádherně, já jsem ji ještě nezkoušela :) Ale už jen ten flakonek je krásný <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono to väčšinou býva tak, že flakón je krajší ako samotná vôňa, ale myslím, že tu to neplatí :D

      Odstrániť
  8. čuchala som obe v drogérií, a viac sa mi páčila modrá, takže do tej by som išla, ale táto pre mňa nič moc, ale každému vonia niečo iné :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V poslední době se s ní všude setkávám, možná by stála za vyzkoušení :)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa určite, už len za pričuchnutie stojí :)

      Odstrániť
  10. Na tuto vůni jsem koukala v drogerii a moc mi voněla :)
    Je krásná, ale ani ta modrá není špatná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tiež milujem sladké vône. Asi ju vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)