2015/06/01

Balzam, ktorý sa prvotriedne postará o vaše pery

Musím sa vám priznať, že na túto recenziu som sa veľmi tešila a nedočkavo som čakala na to, kedy príde pravý čas ju napísať. :) Článok o Welede ako takej som už písala tu a na moje prekvapenie mal celkom úspech, čo ma naozaj teší. Ešte viac ma však teší to, že som si na recenziu vybrala práve tento balzam na pery, ktorý hneď po prvých aplikáciach presvedčil, že Everon bol skvelou voľbou. Nebudem vás však naťahovať a spoločne sa pozrieme na všetky jeho vlastnosti.


Balzam mi prišiel zabalený v pomerne klasickom a často videnom papierovom obale, na ktorom nájdete všetky informácie, ktoré by ste mali vedieť. Keď balzam vyberiete, čaká vás pomerne dosť pevný plastový obal, v ktorom sa samotný balzam ukrýva. Radšej ani nebudem počítať, koľkokrát mi stihol počas doby čo ho mám doma spadnúť, či už v škole alebo doma (raz aj na ulici). Obal však drží a drží, žiaden náznak prasknutia alebo znehodnotenia. Za zmienku určite stojí aj potlač na obale, ktorá sa určite nezošúcha a akoby z obalu vystupuje.

Ak poznáte, alebo používate balzamy na pery od značky Alverde, určite budete chápať, ak poviem, že Everon vonia prírodne. Čo teda veľkým prekvapením nie je, keďže ide o prírodnú značku, avšak ide skôr o to, že je to citeľný rozdiel ak si privoniate napríklad k nejakému Labellu či balzamu od Balea. Vôňa je taká čistá a zároveň príjemná, ide o celkom zaujímavú kombináciu ruže a vanilky.

Čo sa týka zafarbenia, balzam má v tyčinke tmavožltú farbu, po nanesení na pery je však bez farby. Zanecháva len jemný lesk. Konzistencia je tvrdšia, čo je však pre mňa celkom výhoda. Balzam sa vďaka tomu míňa pomaly a aj výdrž je na jednotku - prežije jedenie a aj pitie. Samozrejme, nie v takej vrstve, v akej ste si ho pôvodne naniesli, no aj potom budete cítiť, že na vašich perách stále je. Ak si ho rozhodnete kúpiť, neľakajte sa prvých použití, pretože aj pre mňa boli vďaka jeho konzistencii trochu boj. No po 2 - 3 použitiach je to už v poriadku.


Najdôležitejšie sú však samozrejme účinky. Už vyššie som spomínala, že tvrdosť balzamu je výhodou. Čím je balzam tvrdší, tým dlhšie vydrží na perách, tým pádom má viac času ich vyživovať a zjemňovať. Aj to je prípad Everonu. Už hneď po nanesení mám pocit, že mojim perám sa konečne dostáva zaslúžená úľava. So šupinkami sa môžete rýchlo rozlúčiť, keďže ich veľmi šikovne zmäkčuje. Mojou obľúbenou činnosťou čo sa týka balzamov, je okrem neustáleho nanášania, natieranie si pier pred spaním. Vtedy rozhodne na mojich perách balzamy vydržia najdlhšie a majú čas mi ich dať do poriadku. Vďaka Everonu som ich v poriadku naozaj mala a to hneď na druhý deň ráno. Prednedávnom som mala pery v takom stave, ako dávno nie, keďže som bola chorá a vtedy boli pery tým posledným, na čo som myslela. Balzam na pery od Weledy sa však postaral aj o ich katastrofálny stav. Za mňa teda účinky naozaj nadpriemerné. :)

V oficiálnom popise stojí, že pery ochráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia, o čom samozrejme nepochybujem, keďže rána doteraz bývali celkom chladné, no on ich hravo ochránil, avšak nešliapnete vedľa ani s jeho používaním počas leta, keďže obsahuje prírodný UVF 4 filter. Takže vaším perám neuškodí ani slniečko.

A za týmto maličkým zázrakom stojí celkom pochopiteľne jeho zloženie - jojobový olej, včelí vosk, bambucké maslo, kandelilový vosk, ružový vosk, karnaubský vosk a výťažky z ruže a vanilky. 

Nezostáva mi teda nič iné, ako povedať, že Everon naozaj za to stojí a som veľmi rada, že som ho mala možnosť vyskúšať. Opäť sa teda potvrdilo, že príroda zázraky robí. :) Na oficiálnom e-shope ho nájdete za 4,97 eura, mám však pocit, že v DM-kách je do nejakých 4,50 (nie som si však istá). A hoci je to trochu vyššia suma, aspoň raz v živote si ho treba dopriať. Už len pre tie skvelé účinky. Ďakujem Welede za poskytnutie Everonu na recenziu. :)

Skúšali ste tento balzam? :)

[Edit 5.6.2015 - takže nakoniec v DM-ke tento balzam nie je za 4,50, ale 5,20 eura.. :)]

26 komentárov :

  1. Na balzámech na rty rozhodně nešetřím a mám jich doma tuny. Sice roztroušených všude možně, ale přeci jen. A tenhle se zdá jako skvělá věc pro rty. Asi se podívám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám veľkú slabosť pre balzamy, musím vyskúšať aj tento, lebo hlavne teraz mám strašne suché pery.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful pictures! I didn't understand a word cuz I'm on my phone, no translater lol. Anyway, wish you a great start to the week! :)
    http://priscillaeliodoro.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Práve dnes som rozmýšľala aký balzam si kúpim na leto tak ak nájdem tento v drogérii, určite po ňom siahnem :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vau tak tento balzám vyzerá super, nabudúce ho teda vyskúšam aj ja.
    Zároveň by som ťa chcela pozvať na moju giveaway tu: http://allyblueberry.blogspot.sk/2015/05/2nd-giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Verčo, ty máš tak krásné fotky a hezký blog :-) Fakt docela koukám, protože než se k tomuhle většina blogerek dopracuje, tak jim to trvá mnohem dýl :-)
    K balzámu - já si ho koupila v zimě, když byly mrazy a to byl tak tuhý, že nanést skoro nešel. Tak jsem si říkala, že v letních vedrech bude mít konzistenci akorát :-) Ale složení je hezké, to jo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, to naozaj? :) tvoj komentár ma veľmi potešil! Aj keď ja osobne mám pocit, že tie fotky by som mohla aj robiť lepšie, ale som rada, že sa niekomu páčia :)

      Odstrániť
  7. Já pořád používám carmex a eos, jsou to super balzámky :) Ale až dojdou,a si budu hledat náhradu a tohle vypadá jako fajn alternativa :) Často se mi dělají lišeje okolo pusy, takže mažu jako divá!
    Lumiere of Fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Weleda balzámy na rty jsem u nás v čr ještě nikdy neviděla. Vždycky jsem používala dermacol nebo tak něco podobného.

    Everything about my live

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Škoda, že jsem se o něm nedozvěděla dřív, vážně by se mi hodil. :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvělá recenze :) Tento balzám jsem ještě nikdy neviděla u nás v obchodě. Věřím, že má skvělou vůni! Kombinace vanilky a růží musí být skvělá :) Akorát ta cena je hodně zarážející, ale za kvalitu by se platit mělo :) Je v takové cenové relaci jako Eos.. zkoušela jsi někdy Eos?:)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eos som zatiaľ ešte neskúšala, keďže je u nás do nejakých 8 eur, ale myslím, že v blízkej dobe sa ku mne dostane, tak určite dám vedieť :)

      Odstrániť
  11. Super recenze, ale zkušenost s tímto balzámem ještě nemám. Ani jsem ho myslím nikde neviděla. Každopádně pokud budu potřebovat a uvidím ho někde, tak ho vyzkouším :). Já teď mám od Labela Milk&Honey a ten úplně zbožňuji. Žádný mi nepomáhá na popraskané rty víc zatím :). Ale uvidím, třeba se zamiluju :D
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sakra dáky drahý balzam nie?! :D Ale za kvalitu sa občas platí.. a občas iba za značku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je trochu drahší, uznávam, ale v tomto prípade jednoznačne platíš za kvalitu :D :)

      Odstrániť
  13. je, ja srm uplne posedla balzamy na rty a castokrat mi dlouho trva nez najdu ten pravy a kdyz jsi tento tak vychvalila, tak myslim, te bych do nej mela jit, uz i kvuli tožu pevnemu obalu, protoze mi castokrat take pada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já si na balzámy zas až tolik nepotrpím, ale tenhle vypadá vážně moc dobře :-) Jinak mě už dlouho hrozně lákají ty máslíčka v kelímku od Labella, ale mám pocit, že jsem u nás ještě nikde nezahlédla :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám vanilka + makadamia, zloženie nič prevratne dobré ale účinky sú skvelé :) a vôňa na zjedenie :)

      Odstrániť
  15. O tomto som ešte nepočula. Ja veľmi obľubujem balzamy, najmä tie chutne voňavé. :-D
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Super recenzia :) Ja nie som veľmi dobrá v porovnávaní balzámov, keďže sa mi všetky zdajú podobné, ale je pravda, že len niektorý v zime vydrží. A cena podľa mňa nie je až taká zlá, keďže pri tom eosovom ošialy za balzám ľudia dali do 10 eur. Aj keď som tento ešte neskúšala, zdá sa mi rovnako dobrý, ak nie lepší :) Určite sa najbližšie v dmke pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. celkovo tieto tvrdšie balzamy nemám rada....ani Labello...ani nič podobné....na Weleda výrobky sa však chystám pozrieť bližšie, mám teraz jeden sprcháč a je fantastický!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Složení se mi teda líbí :) Díky za tip

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Super rezence, má skvělé složení, já mám nejradši eos ;)

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť
  20. neskúšala som tento balzam :) Vyzerá skvele ale zatiaľ som verná eos a alverde :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Poslední dobou na internetu neustále na tuto značku narážím, musím od ní také něco vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Vyzerá skvele, no ja som momentálne asi najviac spokojná s balzamom na pery od Biodermy. Stoji tiez nejak tak podobne:)

    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)