2015/01/04

Vôňa Avon Perceive

Ahojte! Dnes vám chcem ukázať vôňu, ktorú som dostala na tieto Vianoce a od prvého momentu, čo som si k nej privoňala, som z nej absolútne nadšená. Jedná sa vôňu Perceive od Avonu. Popravde, ja nie som veľký fanúšik Avon vôní, hoci značku ako takú mám dosť v obľube, ale tu nie je o čom. Momentálne si ju na seba striekam vždy, keď mám príležitosť.

Čo je teda na nej také úžasné?



V prvom rade, obal! Ten vie zaujať nielen svojim dizajnom (a verte mi, že naživo vyzerá ešte lepšie), ale hlavne svojou pevnosťou. Vrchnák nádherne sedí, takže ak si túto vôňu hodíte do kabelky, určite sa vám neotvorí. Dokonca ju mám niekedy problém otvoriť.


Druhou vecou je vôňa. Ako som už spomínala, nie som veľkým fanúšikom vôní od Avonu. Som človek, ktorému je občas ťažšie trafiť sa do vkusu, čo sa týka tohto (hlavne priateľ má z toho mindráky, ale no čo) a s voňavkami tejto značky nemám dobré skúsenosti - nie že by nevoňali pekne, ale mne osobne väčšinou nevoňajú tak, ako by sa mi páčilo. Buď sú pre mňa prisilné (veľmi častý dôvod), alebo prisladké, alebo mi absolútne nesedia. Avšak, čo sa týka vôní, je to veľmi subjektívna vec - každému z nás vonia niečo iné.

Teraz som však názoru, že sa nájde len malé percento žien, ktorým by sa táto vôňa nepáčila. Avon Perceive vonia totiž ako orgován! Zbožňujem vôňu orgovánu, ak nie je umelá, alebo prisilná (samozrejme, prírodná zo stromov je najlepšia), ale táto je tak akurát. Veľmi dlho drží na tele a pôsobí žensky. Viem si napríklad predstaviť, že túto vôňu na seba nastriekam na nejaký firemný večierok a lá šaty a opätky (aj keď opätky nejak nemusím a nenosím, vydávať sa budem v teniskách). Kvetinové vône ako také sú veľmi príjemné ak sú správne podané, takže ak vaša priateľka, kamarátka, mamina, babka, teta, hocikto, majú rady niečo takéto, Avon Perceive odporúčam všetkými desiatimi!

Celkové hodnotenie: 10/10
Výhody: dizajn obalu, jeho pevnosť, ale hlavne vôňa a výdrž
Nevýhody: pre mňa naozaj žiadna

A ak by niekoho zaujímalo zloženie:


Aké máte skúsenosti s Avon vôňami? Máte nejakú svoju obľúbenú? A máte skúsenosti práve s touto konkrétnou vôňou?

10 komentárov :

  1. AVON má širokú škálu vôní hlavne preto, aby si ľudia mali z čoho vyberať - preto sú vône i ťažšie, i sladšie - potom má človek väčšiu šancu nájsť tú "svoju". Ale súhlasím, treba hľadať.
    Sama som Perceive ešte nemala, ale keďže sa ku mne AVON katalóg dostáva pomerne často, už mnohokrát som k nej privoniavala - je krásna :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja Avon vône nejak neriešim, pretože moja mamka je tá, čo si objednáva podobné veci z katalógov. Ja si radšej zájdem do nejakej parfumérie, kde síce vyskúšam 50 voňaviek a predavačka je zo mňa mimo, ale neodídem odtiaľ kým nenájdem nejaké originálnu, ktorá nie je typická sladká a ktorá zas nevonia ako staré tety;D Je to ťažký boj.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny dizajn voňavky ♥ Fialová je moja najobľúbenejšia farba - už asi len preto by som si ju vybrala :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Flakonek vypadá opravdu moc pěkně :) Od Avonu jsem asi vůni ještě žádnou neměla, ale dřív když jsem prohlížela jejich katalogy, kde měly ty voňavý místečka tak mi nejedna moc hezky voněla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto som už raz mala a bola nádherná ♥ jedna z mála čo sa mi páči - som na vône skutočne náročná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon má opravdz obrovskou škálu vůni a pokaždé, co si projíždím jejich kaalog, se nestačím divit, jelikož mi voní vážně skoro každá druhá :) na zimu a podzim raději ty těžší sladké vůně a na léto a jaro naopak ty lehčí :))
    moc pěkný článek, stávám se Tvou čtenářkou :) PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaa túto presne mám doma :) používam ju najmä na jar.. predtým som mala takmer tú istú ale z inej rady Avon Perceive Dew. Tiež voňala tak sviežo :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mam Avon vone velmi rada :) najradsej asi City Rush :)

    Pozyvam na sviatnocnu giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. v tejto podobe mame doma gulicku vonavku ale inak moc vonavky nepouživam skor antiperspirant,ale flasku ma peknu to ano:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tiež sme ho doma mali a vonal veľmi pekne:)!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)