2015/01/24

TOP lakoví spoločníci

Veľmi ma mrzí, že sa vám počas týždňa nestíham ozývať. Momentálne bolo pre mňa veľmi ťažké skĺbiť školu s blogom, hoci som o blogu ako takom premýšľala a mám zopár článkov už premyslených. :) Dúfam, že ste mali krajšie obdobie ako ja a držte mi palce, aby sa mi darilo prispievať viac aj počas školských dní.

Dnes mám pre vás pripravený pomerne článok narýchlo o mojich 6 najobľúbenejších lakoch na nechty. Nebudem vás preto zbytočne otravovať dlhým úvodom a môžeme sa rovno do toho pustiť.


Prvé dva laky na nechty, ktoré vám predstavím, nosia nálepku gélové. Čo to znamená? Mali by vydržať dvakrát dlhšie ako obyčajné laky a vašim nechtom dodať odlesky aké môžeme vidieť na pravých gélových nechtoch. Avon gélový lak na nechty v odtieni Sheer Love si neviem vynachváliť. Hoci treba aplikovať niekoľko vrstiev, aby sa zjednotil a úplne prekryl plochu nechta, výsledok naozaj stojí za to, nechtom prepožičiava sľúbený lesk a má naozaj krásnu staroružovú farbu. Čo sa však týka gélového laku od Maybelline v odtieni Deep Red, tým som si už nie taká istá. Určite sa nedrží na nechtoch 7 dní, ako sľubuje - totiž začne sa z neho odlupovať už na nejaký tretí deň - a ani nejak extra neimituje gélové nechty. No musím pochváliť farbu, ktorá je naozaj krásna a ak chcem červené nechty, tak siaham väčšinou po tomto. Ak nemáte skúsenosti s gélovými lakmi na nechty, treba vás upozorniť, že schnú veeeeeeeeeeľmi dlho, špeciálne tie od Maybelline.


Ďalšie dva sú quick-dry laky, čiže veľmi rýchlo schnú. Ten priesvitný je od neznámej značky Jolle France (teda, ak som to dobre rozlúštila), kupovaný v nejakej drogérií a nesťažujem sa. Je to proste priesvitný lak ako každý iný. Červený od značky S-he je celkom kvalitný, na nechtoch vydrží dlho s minimálnym poškodením, možno aj vyše týždňa a jeho plusom samozrejme je, že rýchlo uschne. 


Posledná kategória je kategória obyčajných lakov. Myslím, že u nikoho by nemal chýbať dobrý čierny lak na nechty. U mňa ich reprezentuje čierny od Miss Sporty, ktorý ma naozaj veľmi príjemné prekvapil svojou výdržou, hoci na môj vkus schne až príliš dlho. Takisto sa nemôžem sťažovať ani na pastelový zelený od Astor, ktorému taktiež môžem pochváliť výdrž a ešte aj krásnu farbu.

To je odo mňa na dnes všetko. Aké máte radi laky vy, resp. ktoré sú vaše najobľúbenejšie? :) Užite si zvyšok víkendu!

12 komentárov :

  1. Ten od Avonu ma vazne peknou barvicku :) Ja mam dva od SpaRitual a barvicky teda nadhera ale bez podlaku a nadlaku vydrzi krasne tak tri dny a jsou hrozne tekute :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten od ASTOR je opravdu pěkný, už dlouho přemýšlím nad tím, že bych si měla koupit nějaký pastelově barevný lak. :)
    Já osobně jsem si oblíbila laky od Rimmel z kolekce 60seconds. Zakryjí pěkně, zasychají opravdu do jedné minuty a vydrží mi na nehtech opravdu i ten týden :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GEL Finish laky od Avonu sú úžasné - teraz mám napríklad odtieň 'Very Berry' (čo je nádherná bordová farba) - nanášala som si ho presne pred týždňom a mierne oškrabaný je len pri končekoch nechtov. Vydržia veľmi dlho, a hoci treba naniesť (teda aspoň ja musím) tri vrstvy, určite to za to stojí :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Červené laky mám veľmi rada, pekne to na nechtoch vyzerá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Žádný lak od She jsem ještě nikdy neměla, a tak musím vyzkoušet! Gelový lak na nehty od Avonu si někdy půjčuju od mamky, která si ho nedokáže vynachválit. Já jsem na laky nenáročná - stačí mi nějaký průhledný se třpytkami a jsem spokojená. :D
    Jinak hezký článek, stejně jako blog samotný. :)
    vickysarah-fashion.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Potvdrzujem, že She laky sú prekvapivo celkom kvalitné a majú dlhú výdrž.. .čo sa bohužiaľ o lakoch z avonu nedá povedať... ja sa vždy nechám zlákať a potom mi je na zaplakanie keď sa na druhý deň začne odlupovať :( a miss sporty je taký stred pre mňa... len tiež chce trpezlivosť pri natieraní :D inak pekný súhrn! Ostatné musím ešte vyskúšať

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  7. she používám občas,ale nejčastěji si kupuji essence

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten astor má veľmi peknú farbu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zaujimalo by ma že ako dlho vydrži ten gel lak od avonu? lebo bojim sa ich objednavam tie staršie čo mali predtym hned v ten den sa to olupovalo a tak som už ziadnemu neverila odtial

    OdpovedaťOdstrániť
  10. urcite vyskusaj laky od Zao Makeup kupis to na www.vegshop.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa osvedčili laky miss sporty - tých mám asi najviac :) a celkom si ma navnadila lakom S-he - hlavne, tým, že rýchlo zaschne, tak ho pôjdem zajtra omrknúť do DM-ky :) a chválim dizajn blogu...je perfektný!!!

    www.la-blanche.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)