2015/01/07

Malý zázrak od Yves Rocher

Ahojte! :) Ako si užívate posledný deň voľna? Ja tak polovične, pomaly sa chystám do školy, ale aspoň, že len na 2 dni. Bohužiaľ, už teraz viem, že počas týždňa a školy nebudem stíhať písať články, takže to budem musieť ešte nejak domyslieť. Dnes som však stihla trošku poupraviť blog, konečne pridať svoju fotku, takže viete že som osoba z mäsa a kostí, a moju malú charakteristiku. Ale to je teraz nepodstatné.

O čom by som chcela hovoriť dnes? O mojej prvej (a zatiaľ jedinej) skúsenosti s kozmetikou značky Yves Rocher, ktorú vám, myslím, netreba predstavovať. Produkt, ktorý som zatiaľ mala tú česť spoznať na vlastnej koži (alebo skôr vlasoch), je Opravný balzam na poškodené končeky vlasov. A takto pekne vyzerá :



Tento balzam sa aplikuje na suché a poškodené končeky (logické už z jeho názvu, všakže), netreba ho však oplachovať, proste si ho nanesiete kedykoľvek, počkáte kým uschne, a hotovo. Obsahuje mlieko z bio ovsa a jemný bio mandľový olej. Neobsahuje silikóny, farbivá a ani parabény. Mal by mať reperačné účinky, a to teda, že ich aj naozaj má!

Ja mám dosť veľké problémy s vlasmi (a to si ich nežehlím, nefarbím, ani som si nikdy nefarbila, a dokonca ani nefénujem, papám Revalid), máloktorý produkt mi vyhovuje, alebo niečo s nimi spraví, no tento, ako som ho nazvala, malý zázrak, robí to, čo má. Moje končeky vyzerajú lepšie, neštiepia sa v takom množstve a myslím, že keby ho používam pravidelne, tak sa dostavia ešte lepšie účinky.

Plus krásne vonia, je praktický, pretože je maličký, takže si ho pokojne môžete hodiť do kabelky, alebo do kozmetickej taštičky a nosiť so sebou. Ja si ho najčastejšie nanášam v škole (tam ma to vždy napadne), a spolu so mnou polovica triedy.

Ak si ho chcete kúpiť, môžete tak urobiť TU. (ja ho mám ešte v staršom obalovom prevedení)
Za mňa celkové hodnotenie: 10/10

A tu máte zloženie:


Akú máte skúsenosť s kozmetikou tejto značky? Vyskúšali ste konkrétne tento produkt?

A prosím vás o pomoc - aké články by ste chceli vidieť na mojom blogu? Čo by vás zaujímalo?

12 komentárov :

  1. rada pozeram o kozmetike alebo hlavne balzamy na pery napriklad taky članok ma vždy poteši:) yves rocher som si oblubila ale na vlasy a na končeky je to tvrdy boj už len asi podstrihnuť, lebo vlasy su mrtve a nepomože im nič

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá zajíamavě :) já teda knkrétně s konečky taky celkem bojuju, ale to je tím,ž e á se nebyla hrozně dlouho stříhat a ty vlasy jsou tam už doslova skoro bez života. Takže už se vážně musím někde u kadeřnka vytočít :/
    nicméně po stříání bych jej mohla zakoupit jako prevenci :)
    pěkné !)
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yves Rocher má všetky veci zázračné ♥
    Doteraz tam nebola jedna vec, ktorá by mi nepomohla :) Do tej značky sa oplatí zainvestovať :)
    Mimochodom ďakujem za tip, tento balzam som si tam ani nevšimla.. no určite ho vyskúšam keďže si dávam doporiadku moje zničené vlasy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vau milujem Yves Rocher :3 A ako vidím, začína byť dosť populárna táto značka :) Aj keď som o nej predtým tak často nečítavala :) :) Ja mám od nich rúž a telový krém :) Super článok Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem od Yves Rocher zatím (bohužel) nic nevyzkoušela. :( Po tvé recenzi ale vím, že to musím napravit! :)

    http://minierosette.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já na konečky používám šampon a kondicioner od Gliss Kur, no i když konečky měsíc po stříhání zase začínají zlobit, tak uvidíme zda pomůže...ale i kdyby ne tak ho budu milovat kvůli tý úžasný vůni :) Od YR mě zaujala ta vánoční ostružinová limitka, ale když jsem byla v centru tak jsem tam úplně zapomněla zaskočit, tak třeba něco příště :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od Yves Rocheru používám víc věcí, tuto jsem ale ještě nevyzkoušela, což určitě musím!! S konečky mám celkem problémy, tak snad mi pomůže:)

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Také jsem na blog dávala kosmetiku z Yves Rocher. Mám kokosovou řadu a jsem moc spokojená!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Něco takového bych vážně potřebovala:)

    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Yves Rocher je skvělá značka :-). Na mém blogu můžeš soutěžit o produkty od nich ->
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne na rozštiepené končeky naviac pomáhajú vlasové masky, hlavne Vitalitys Nutriactive a tiež Matrix Total Results, snažím sa dávať si masku na vlasy aspoň raz za týždeň, tie používam oleje, ale z tých nevidím žiaden efekt na vlasoch, tobôž nie na končekoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tento clanok ma celkom dost inspiroval tento produkt vyskusat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)