2015/07/15

Letné nezbytnosti časť druhá

Prichádzam s druhou časťou článku o produktoch, ktoré sa v lete fakt zídu. Bez zbytočných okolkov vám ich teda predstavím, aj keď je ich  o čosi menej ako v predchádzajúcom článku.


Príjemnou citrusovou vôňou vás rozhodne prekvapí čistiace pleťové mlieko 2 v 1 od Weledy, ktoré naozaj efektívne čistí pleť. Pri dlhodobejšom používaní by malo zjemniť pleť a stiahnuť póry. Na podrobnejšiu recenziu sa môžete tešiť už čoskoro. Kúpiť si ho môžete na eshope Weledy, keďže v DMkách som toto mlieko ešte nevidela. Pleťové krémy sú pre väčšinu z nás celoročnou záležitosťou, no počas leta každá z nás radšej siahne po niečom ľahšom. Zmatňujúci pleťový krém od Avonu Nutra Effects má príjemnú sviežu vôňu a navyše SPF 15, ktoré by malo stačiť na bežné letné dni. Ľahká konzistencia je ideálna. Jeho plusom je aj to, že po nanesení a vstrebaní sa počas dňa vaša pleť leskne o niečo menej, nesmrteľným je snáď iba lesklý nos. :) Bežná cena je 7.50, ja som ho kupovala za 4.50 a v katalógu býva často práve za túto výhodnejšiu cenu.





Ochrana pleti a aj celého tela je pred slniečkom dôležitá, ja dlhé roky na tvár používam Daylong krém s veľmi vysokým faktorom, keďže spálenie mojej tváre vždy končí menšou katastrofou. Táto lekárenská klasika je u nás každý rok odkedy som bola malá. Hoci nemôžem hovoriť o veľmi príjemnej vôni, nie je to nič hrozné, navyše sa rýchlo vstrebe a nezanecháva mastný film. Nájdete ho v lekárňach a stojí okolo 16 eur. Počas leta treba chrániť aj pery a Everon s UV filtrom určite nie je krokom vedľa, podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať tu. Trochu nekozmetický je tento vejár, no chcem vám povedať, že investíciu do neho nikdy neoľutujete. Zoženiete ho za symbolické euro u každého číňana.


Farebné nechty nie sú len záležitosťou leta, no chcela by som vám ukázať momentálne môj najobľúbenejší lak na nechty, ktorý som vyhrala v giveaway u Janky Bianky. Má krásnu farbu, ešte krajšiu naživo, perfektne kryje v 2 vrstvách a na nechtoch vydrží minimálne 5 dní. Lak od Rimmelu v odtieni 340 Berries And Cream!

Používate niektorých mojich obľúbencov? :))

13 komentárov :

  1. Ten balzam od Weledy mám už dlho na wishliste ale teraz mám zase takú zásobu :D:D:D že neviem kedy k nemu príde.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne ten istý lak mám teraz na nohách :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten lak sa mi páči:) Už dlhšie pozerám po rúži v takejto farbe, pekne by sa dopĺňali:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím říci, že bez krému s vysokým faktorem na obličej taky nedám ani rádu protože si vždy spalím nos, na kterým mi potom ještě ví vyjedou pihy a to mě vždy přivádí k šílenství. No a bez balzámu bych asi taky nepřežila :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z tvojich obľúbencov používam lak na nechty, ale skôr na jeseň zimu, v lete ma to skôr ťahá do ružova a pastelkova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o tom kréme Daylong som už počula od PetraLovelyHair, vyzerá to byť fakt super! :) a ten lak má fakt krásnu, tmavú farbu :)
    btw máš naozaj veľmi pekný design na blogu, taký jednoduchý a prehľadný:):)
    Girl Who Is Obsessed.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt je super, ja sa ním natieram prakticky od narodenia.. :) Klasika nad klasiky.. A ďakujem krásne, si veľmi milá ♥

      Odstrániť
  7. To pleťové mlieko od Weledy som minule kúpila v dm a bola som s ním spokojná :) pekný článok aj fotky. Akurát mám malú pripomienku - namiesto nezbytnosti by si mohla použiť skôr nevyhnutnosti, pokiaľ dobre viem nezbytnosti je česky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem.. :) A vďaka aj za pripomienku, ale tak myslím, že meniť názov článku bude už zbytočné.

      Odstrániť
  8. Já si nehty nelakuji, akorát během léta na nohách a nedávno jsem si koupila hodně podobný odstín z té nové kolekce Gel laků od Essence a zatím jsem spokojená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Značku Weleda poznám, ale konkrétne tento kúsok nie. A vyzerá super.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)