2015/03/15

Ako som našla najlepší dezodorant

Značku Garnier asi nikomu naozaj predstavovať nemusím. Vo svojej širokej škále produktov má (ako takmer každá značka) produkty, ktoré by ste najradšej uvrhli do zatratenia no samozrejme aj produkty, ktoré vás očarili natoľko, že si druhé balenie takmer s istotou znovu kúpite. 

Produkt, o ktorom som sa dnes rozhodla písať, je dezodorant patriaci do tej druhej skupiny. Chcete vedieť prečo? Hor sa do čítania! :) 


Popravde, neviem povedať, ako dlho sa tento milučký fešák s jednoduchým, no funkčným obalom vystavuje na pultoch drogérií. V mojom košíku skončil prvýkrát pred mesiacom. Zaujal ma hlavne preto, že som o ňom čítala na veľa blogoch celkom pozitívne recenzie a chcela som nájsť konečne nejaký dobrý guľôčkový dezodorant. Plus za cenu okolo 3 eur určite stál za skúšku. A vyplatilo sa! :)



Aj keď samozrejme svoje muchy má, konkrétne, že fľaky po ňom zostávajú, ale zase nie sú nejaké hrozné a dajú sa vyprať. Možno by škvrny nerobil, ak by som každé ráno čakala, kým uschne, no keďže mi je vždy zima, tak to nejak nepraktizujem.. :D .. Avšak túto drobnosť mu odpustím, lebo to robí každý dezodorant (ak poznáte nejaký, ktorý naozaj nerobí, napíšte mi do komentov :)).

Poďme však k jeho plusom. V prvom rade zloženie bez alkoholu a parabénov, takže vaša pokožka by mala slobodne dýchať. Je minerálny a obohatený o Mineralit, čiže prírodný absorpčný minerál. Príjemne vonia, jemnučko a nenápadne.



No a čo ochrana proti poteniu, ktorá je pri dezodorantoch najdôležitejšia? Za mňa perfektná! Netrpím nadmerným potením, ale taktiež sa nepotím nejak minimálne. No vďaka tomuto malému pomocníkovi sa momentálne nepotím vôbec! A to treba brať do úvahy koľko stupňov je vonku a koľko vrstiev musí na seba človek dať keď niekam chce ísť. O 48 hodinovej ochrane pochybujem, no tá minimálne 24 hodinová by tu pokojne mohla byť, aj keď 24 hodín vkuse hore nebývam.

Veľmi som zvedavá ako to týmto dezodorantom bude počas teplejších dní, určite vám o tom ešte napíšem. Teraz mu však udeľujem celkové hodnotenie 10/10 a nebudem váhať s kúpou ďalšieho balenia. :)

Máte s ním skúsenosti? :) Pekný zvyšok dňa baby ♥

13 komentárov :

  1. Ak Ti môžem odporučiť deodorant, s ktorým mám ja osobne najlepšiu skúsenosť, vyskúšaj guľôčkový Fenjal:) Nepotím sa po ňom ani v tých najväčších horúčavách, ani keď cvičím, ani zo stresu. Predávajú ho v troch príjemných vôňach napr. v DM. Nie je lepkavý a nedráždi pokožku ani po oholení. Dávam si ho večer po osprchovaní a potom ešte ráno a jeho účinok mi vydrží po celý deň bez toho, aby som jeho aplikáciu počas dňa opakovala. A čo je najdôležitejšie, nerobí fľaky:) Večne som mala poničené tričká, ale po Fenjali niet ani stopy (teda, neviem, ako je to, keď ho nenecháš zaschnúť, ale skús vydržať:)) A čo sa mi ešte páči, že s ním nemusím používať sprej (dokonca, práve naopak, mám pocit, že spreje jeho účinok oslabujú). Pozdravujem ťa a prajem pekný deň:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, tak o takomto som vôbec nikdy nepočula :) Ale si zlato, ďakujem, keď miniem tento určite utekám kúpiť Fenjal! :) ♥

      Odstrániť
  2. Tento Garnier je aj môj miláčik, nič lepšie som doposiaľ nenašla a už ani nehľadám, skúšala som aj dlhodobých pomocníkov typu Driclor a Excipial Deo Forte, pravdou ale je, že keď s nimi človek prestane, tak sa to potenie ešte viac zosilní a preto používam už len svoj Garnier, áno robí trochu fľaky, ale nič hrozné a navyše som už prišla na malý trik - prv sa oblečiem a potom nanášam deodorant a funguje to.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte som ho neskúšala, ale keďže si už pomaly chcem začať spisovať zoznam vecí, ktoré si musím kúpiť, keďže už tej drogérie musím bezpodmienečne čo najskôr zájsť, poobzerám sa po ňom. Jeden guľôčkový dezodorant ešte mám, z Avonu a nie je najhorší, ale hodil by sa mi jeden i do kabelky a konečne i na telesnú do školy :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja tento mám ale v inej fľaštičke a mne občas obschne všetko na tej guličke a koľkokrát to ani nejde dole a nieto ešte pootočiť ňou.... možno len fľaštička je naprd.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pre mňa je práve jedna z najdôležitejších vecí, či necháva fľaky, alebo nie. Asi by u mňa neuspel...


    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak podle tvé recenze ho musím vyzkoušet! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aký mini a zlatý :D budem ho musieť vyskúšať, už dlho hľadám nejaký dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já používám Maximum protection od Rexony - jeden z nejlepších deodorantů na které nedám dopustit. Používám ho už dva roky a je to vážně zázrak, ale dávám si tento článek do oblíbených a až dopoužiju ten nový, tak se poohlédnu po tomto :)

    PS: Máš úžasné články :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zase mozno aj ten skusim potom :-D dakujem ti <3

      Odstrániť
  9. Ja by som vam rada baby odporucila ruzovy deodorant od Weledy :) jemna vona, nenechava flaky a je skutocne ucinny aj pri vysokych teplotach. K tomu nedrazdi, pretoze Weleda je cisto prirodna kozmetika, takze akoby si ho clovek urobil sam doma :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem všetkým za krásne komentáre, teší ma každý jeden ♥ na otázky odpovedám tu na blogu :)